Помощник треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан обяви, че вече се чувства готов да бъде старши треньор. Френската легенда в момента е в екипа на Карло Анчелоти, но обяви, че иска повече отговорности.

"Аз съм състезател, това е в кръвта ми. Вълнувам се от възможността да дам всичко, за да се отблагодаря за шанса," заяви Зидан.
"Моят отбор ще бъде балансиран, но ще изповядва атакуващ стил. Играта ще е простичка, но нападателна," обясни визията си той.

"Не е лесно да спечелиш моето доверие, но когато го давам на някого, то трябва да бъде използвано от хората. Амбицията ми е да продължа да създавам и да давам. Знам, че съм готов за това, да предавам, да бъда полезен. И бих могъл да давам повече, ако сам съм старши треньор."

"Знам границите си, желанията си. Искам да видя дали съм способен да постигна нещо от тази амбиция. Но също така искам да се уча, да работя, и да вървя напред," продължи Зидан.

"В момента съм помощник на КарлоАнчелоти, в Реал Мадрид, а той е страхотен специалист. Уча се от него, както и от президента. Имам късмет, че нашите отношения се основават на уважение и привързаност. Той ме доведе от Торино, без него, никога нямаше да попадна в Мадрид," завърши Зинедин Зидан за Флорентино Перес.