Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан не скри задоволството си от факта, че ще може да разчита на всички свои футболисти в предстоящото домакинство на Севиля. Двата отборa се изправят един срещу друг в неделя от 21:30 часа на "Сантиаго Бернабеу" в среща от 30-ия кръг на Примера дивисион.

Френският специалист опроверга и информациите, че има намерение да напусне "кралете". Той заяви, че е доволен от работата си за тима и се надява да продължи да я върши дълго време. 

"За първи път от доста време мога да разчитам на всички футболист. Това е винаги много добра новина за един треньор. Разполагам с 23 играчи и измежду тях ще избера най-подготвените за мача със Севиля. Утре ще взема тези решения. Кроос получи почивка в последния мач, но е готов за игра. Същото се отнася за Бензема.

"Намирам се в най-добрия отбор в света, нормално е да има напрежение, но аз го понасям добре. Правя това, което обичам. Виждам подобрение с всеки изминал ден. Щастлив съм. Дано да остана тук за дълго," добави Зизу.

Във временното класиране Реал се намира на трето място с актив от 63 точки. Севиля е пети с 48 пункта.

 Резултати, програма и класиране в Испания - ТУК !!!