Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан е твърдо против продажбата на Кристиано Роналдо. В последните седмици упорито се говори, че португалецът ще бъде продаден след края на сезона, но френският наставник е категоричен, че не желае да се разделя със звездата на тима.

"Аз съм треньорът и ви казвам - искам Роналдо да е част от Реал (Мадрид). Нормално е феновете да са недоволни, когато отборът не побеждава. Освиркванията винаги ги е имало срещу него, мен и много други футболисти, но това е положението. Понякога те могат да те мотивират, защото в крайна сметка запалянковците просто искат от играчите да се представят по-добре. Това, което аз виждам, е пълен стадион, което не подкрепя теорията, че привържениците ни са разочаровани".

Относно предстоящия двубой с Рома от 1/8-финалите на Шампионска лига, френският специалист заяви: "Не мисля, че двубоят ще е лесен. Да, спечелихме в Италия с 2:0, но това не означава, че утре трябва да се отпускаме. Срещу нас ще се изправи един солиден съперник, който идва в Мадрид, за да се представи добре. Водещите състезатели на Рома са много класни. За мен този мач е най-важният в треньорската ми кариера, защото просто е следващият.", допълни Зизу.

Реал посреща Рома утре на "Сантиаго Бернабеу".