Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан коментира класирането на тима за финала на Шампионската лига, както и съперника там Ювентус. Френската легенда коментира и попадението на тима си при загубата с 1:2 на "Висенте Калдерон", което дойде след брилянтен пробив от Карим Бензема.

"Знаехме, че ще страдаме в първите 25 минути, а те успяха да вкарат два пъти. Атлетико стартира мача много добре, а ние – не чак толкова. После обаче успяхме да намерим себе си за последните 15 минути на първото полувреме и вкарахме страхотен гол“, каза Зидан.

„След почивката представянето ни беше много по-добро. Очаквахме да имаме трудности и сме щастливи да сме на финал. Много съм горд от момчета, извървяха дълъг път и не е лесно. Поздравления за всички", продължи треньорът на Реал.

„Попитах Бензема как успя да изработи гола, а дори той не можа да ми даде обяснение", каза още французинът.

"В Ювентус възмъжах и станах по-добър играч. Това е велик клуб. Финалът ще бъде особено изживяване за мен, тъй като Ювентус все още е в сърцето ми. Смятам, че и двата отбора заслужено стигнаха до финала. Ще се подготвим добре, има три седмици до мача в Кардиф. Преди това ни предстои важен мач от Примера дивисион. Ювентус не е само добра защита. Те имат и отлични нападатели", завърши Зидан.

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА