Зинедин Зидан дебютира с успех начело на Реал (Мадрид). "Кралете" разбиха с 5:0 Депортиво (Ла Коруня) на "Сантиаго Бернабеу" в мач от 19-ия кръг на испанската примера дивисион.

След срещата Зизу изрази задоволство от нагласата на своите играчи и ги поздрави за себераздаването.

"Когато отборът печели, треньорът винаги е доволен. Щастлив съм от нагласата на всички футболисти, не само на тези, които играха. Не е лесно да спечелиш с 5:0 срещу Депор. Амбициран съм да се справя с това ново предизвикателство. Благодаря на феновете за аплодисментите и позитивното отношение, но мисля, че те са на стадиона най-вече заради играчите и днес бяха зарадвани с хубава победа. Радвам се на приятната атмосфера и на това, че публиката стои зад отбора", заяви французинът.

"Кристиано Роналдо игра добре. Той винаги се стреми да вкара гол и това е напълно нормално. Днес не успя, но представянето му беше на висота. Какво казах на Гарет Бейл преди мача? Същото като на останалите - да напада, когато топката е в нас, и да се защитава, когато не я притежаваме", допълни Зидан и разкри, че защитникът Серхио Рамос е с лека контузия, която обаче няма да му попречи да вземе участие в следващите двубои.