Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан призова своите играчи да подходят внимателно към Спортинг (Хихон). Двата тима се изправят утре от 17:00 часа на "Сантиаго Бернабеу" в мач от 20-ия кръг на Примера дивисион.

Франзуцинът коментира и наложеното от ФИФА наказание на клуба, според което "кралете" нямат право да картотекират нови играчи през следващите два траснферни прозореца.

"Не мога да кажа, че има страх от Спортинг (Хихон), но трябва да подходим внимателно, защото тимът има добри играчи. Не искам обаче да говоря много за съперника, защото предпочитам да съм концентрирам върху нашия тим“, заяви Зидан.

„Това наказание от ФИФА е абсурдно. Изкарал съм почти целия си живот тук заедно с цялата си фамилия. Мисля, че нещата ще се оправят, но сега е важно да се концентрирам върху мача, който предстои. Малко ме притеснява обаче, че се говори за синовете ми, но съм спокоен“, допълни той.

Французинът изчетка и звездата на тима Кристиано Роналдо. определяйки го за най-добрия футболист в света.

„Аз разполагам с най-добрия футболист – Роналдо. Между Меси и Роналдо винаги е имало съпоставяне, и ние няма да променим това. Ако единият не спечели Златната топка, ще я спечели другият“, завърши специалистът.