Зинедин Зидан предупреди играчите на Реал (Мадрид), че трябва да бъдат много внимателни и да не подценяват съперника в никакъв случай, преди тазвечершния сблъсък с Лион в Шампионската лига. Както е известно, французите са черната котка за Кралския клуб, като в изиграните четири мача между двата отбора досега испанците нямат записана победа.

"Това не е Лион, който спечели седем поредни титли на Франция, но със сигурност продължава да бъде опасен противник. Трябва да бъдем много внимателни, защото отборите, които излизат срещу Реал винаги са пределно мобилизирани и за тях това е мачът на годината", заяви легендата пред "Скай спортс".

"Предимството за нас е че имаме футболист като Кристиано и може да се разчита на него. Играта му се различава от тази в Юнайтед, където много се разчиташе на него и играеше по-индивидуално. Сега при нас той подава, играе заедно с целия отбор, което е страхотно. Няма съмнение, че това е футболист, който може да реши всеки мач", коментира Зидан.


Легендарният плеймейкър пътува заедно с футболистите за Лион и не скри радостта си от този факт.

"В момента чувството е по-различно, но отново се вълнувам, спомняйки си времето когато бях част от отбора. Оптимист съм, че Реал ще играе на "Бербанеу" когато е финала, но до тогава има много силни отбори, които трябва да бъдат преодоляни и единият е Лион", завършва Зидан.
Първият двубой между двата тима е тази вечер във Франция/ БЛИЦ