Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан коментира непрекъснатите слухове за трансфер на звездата на Барселона Неймар.

 „Още миналата седмица казах, че имам състав от 26 футболисти. Така че съм концентриран върху тях, както и върху предстоящата среща“.

„Ще видим на какъв състав ще заложим след ден и дали Хамес ще замени Бейл. Мисля, че Хамес се представи добре през цялата седмица. Искам Родригес да е добър, искам да играе добре. Това, което ме интересува е да е полезен на отбора. Той има талант, но има какво да подобрява“, продължи французинът във връзка с утрешното домакинство на Еспаньол.

„Доволен съм от това, което виждам в отбора, но най-важното е играчите да се чувстват добре. Карим Бензема е добре. Той има къде още да расте. Това всъщност е едно от нещата, които искам от моите играчи. Да се подобряват непрекъснато. Какво ще правим срещу Еспаньол? Ще се опитаме да бележим голове“, продължи Зидан.

„Роналдо не е загубил своя голов нюх, не е загубил нищо. Той е добре и работи отлично, както и останалите. Нуждае се просто от още работа. Отборът е добре физически и не се притеснявам за мача с Еспаньол“, завърши френската легенда.