ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Бившият нападател на Аржентина  Серхио Агуеро отговори по подобаващ начин на Златан Ибрахимович след коментарите му относно новите световни шампиони.

Шведът порица начина, по който "гаучосите" отпразнуваха триумфа си в  Катар. Недоволството му дойде най-вече от поведението на вратаря Емилиано Мартинес. 41-годишният Златан отсече, че аржентинците повече няма да спечелят нищо.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Агуеро спря преждевременно с футбола заради сърдечни проблеми. Той е сред най-близките приятели на Меси и беше на световното в Катар плътно до отбора. Серхио дори облече фланелка на Аржентина, вдигна купата и даже носеше Лео на раменете си по време на бурната радост на терена след награждаването.

Агуеро написа ето това в Twitch:

"Спомням си един мач между Сити и Юнайтед, в който ти правеше груби нарушения и не спря да се оплакваш на съдията. Ти си последният, който трябва да говори за поведението на играчите. Виждали сме много пъти как се държиш лошо на терена. Спомням си твои симулации, имаше една случка как удряш играч на ЛА Галакси, а после се правиш, че той те е ударил. Това ли е правилно поведение според теб? Смятам, че е доста грубо да кажеш, че ние няма да спечелим нищо повече. Преди да се притесняваш за Аржентина, по-добре гледай твоята родина и твоите сънародници, които дори не бяха на Световното. Така че не хвърляй камъни, ако не си сигурен, че няма да бъдат хвърлени обратно".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК