Даниел Златков и съотборниците му в Болуспор шокираха лидера във втора дивизия в Турция. Тимът от курорта Болу изненадващо победи с 3:1 като гост Анкараспор в мач от 26-ия кръг на първенството.

По този начин Златков, Николай Димитров-Хичо и компания се поздравиха с втори пореден успех след този с 1:0 над Букаспор в сряда и отборът постепенно се изкачва в класирането след поредицата слаби резултати. Болуспор вече има 27 точки и е на 14-ото място. На върха остава Анкараспор с 53, само с 1 точка повече от Ордуспор и с 2 пред Истанбул ББ и Балъкесирспор.

Бившият защитник на Миньор (Перник) и Славия Даниел Златков отново беше цял мач на терена за Болуспор и с отличните си намеси в защита отчая нападателите на лидера Анкараспор. Хичо пък не се появи в игра, като дори не намери място в групата за мача.

Още на почивката Златков и компания имаха комфортна преднина от 2 гола след попадения на Исмаил Одабасъ в 24-ата минута и Искендер Алин от дузпа в 32-ата. В 77-ата Болуспор остана с 10 човека след втори жълт картон и съответно червен на бранителя Чемил Ватансервер. Тогава домакините намалиха от oтсъдената дузпа чрез Билал Азиз, а до края за Златков имаше още повече работа, след като колегата му в отбрана беше изгонен. Въпреки че бяха с човек по-малко, гостите все пак стигнаха и до трети гол, подпечатвайки сладката си победа, с която доставиха неистова радост на повече от хилядата си привърженици, подкрепили ги и в това гостуване. Точен за крайното 1:3 беше Абдулкарим Каяли в 89-ата минута.