ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ултрасите на френския шампион ПСЖ отправиха зловеща заплаха към една от големите звезди на балканския футбол в момента. Посланието им е към сръбския национал Душан Влахович, който е пред трансфер на „Парк де Пренс“.

Феновете на парижани позираха за снимка пред клубния стадион. Те държат банер със заплашителен надпис, че ще отрежат три пръста на 23-годишния нападател на Ювентус, ако той премине в ПСЖ.

Повод за тяхната реакция е снимка на Влахович след мач на националния отбор на Сърбия, на която е облечен с фланелка с карта на родината си, в която е включена територията на Косово.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Освен това ултрасите на парижани са подразнени от жеста на футболиста, който показва три пръста. Поздравът на световно ниво се счита за неонацистки, въпреки че от векове в Сърбия това е символ на победата и символизира християнската света троица.

Информацията за възможен трансфер на Душан Влахович от Ювентус в ПСЖ беше публикувана от журналиста Алфредо Педула. Според него, ръководството на френския шампион е готово да плати 90 милиона евро за неговите услуги, а самият играч ще получава по 9 милиона евро на сезон.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!