Южна Корея и Малайзия завършиха 3:3 в последен мач от група "Е" на турнира за Купата на Азия след драматично изравняване на малайзийците две минути след изтичане на добавеното време. Корейските национали водеха с 3:2 и при този завършек щяха да оглавят крайното класиране и да срещнат Япония на осминафинала. Но красиво попадение на Ромел Моралес в 15-ата минута на добавеното време донесе първа точка на Малайзия и отне върха на съперника. 

Първи в групата завърши Бахрейн, който събра 6 точки след успеха с 1:0 над Йордания. Бахрейнците ще играят на осминафинал срещу Япония.

Южна Корея е втори с 5 точки, а в следващата фаза ще срещне победителя от група "F" – Саудитска Арабия или Тайланд. Напред продължава и Йордания, но тя като трети отбор тепърва ще чака своя следващ опонент.

Малайзия успя да обърне развоя на мача от 0:1 до 2:1 с голове на Файсал Халим и Ариф Айман от дузпа, съответно в 51-ата и в 62-ата минути. Преди това Джун У-Йон беше дал преднина на отбора, воден от Юрген Клинсман - в 21-ата минута.

Равенството беше възстановено в 83-ата минута с автогол на Сайлях Хазми, а Южна Корея направи пълен обрат в 4-ата минута на добавеното време, когато Хюн Мин Сон вкара дузпа - 3:2. 

Минута и 40 секунди след като изтече редовното добавеното време - в 105-ата минута, малайзийците изравниха чрез Ромел Моралес - 3:3.

Нападателят на Млада Болеслав (Чехия) Юсуф Юсуф пък донесе единственото попадение с цената на три точки за Бахрейн срещу Йордания.