„Когато играхме със Славия Прага в Шампионската лига аз се представих доста зле. На полувремето треньорът ни Антонио Конте ми крещеше, че съм боклук и че, ако продължавам така, ще ме извади от игра след само пет минути. Това ми го каза пред целия отбор“, призна нападателят на Интер Ромелу Лукаку в интервю за "Скай Спортс". 
 
„Играхме с Милан веднага след двубоя със Славия, а аз изиграх един от най-добрите си мачове през сезона. Конте ми стъпка самочувствието и това ме събуди в същото време. Той го прави с всеки, няма значение кой е срещу него. Всички са равни“, добави белгийският национал.
„Италия има страхотен потенциал да бъде най-добрата лига в света, но трябва да работим здраво, за да изкараме някои хора вън от стадионите, защото развалят играта“, добави Лукаку, който визираше проблемите с расистките подмятания на Ботуша.  
 
Нападателят има 14 гола в 20 мача за Интер в Серия А и още веднъж две попадения в Шампионската лига. "Нерадзурите" отпаднаха в груповата фаза и другия месец ще играят с Лудогорец в 1/16-финалите от Лига Европа.