Една от звездите на Арсенал Алексис Санчес намекна, че след края на сезона може да напусне „топчиите”. Най-сериозен кандидат за подписа на чилийския национал към момента е Байерн, който ще предложи 55 милиона паунда за нападателя, твърди „Сън”.

Според изданието още преди седмица агентът на чилиеца е постигнал договорка с “баварците”. Настоящият контракт на нападателя с „артилеристите” е до лятото на 2018 година, но по всичко личи, че Санчес няма да иска да го поднови.

“Мисля че, този сезон не е особено добър за мен. Дойдох тук да печеля трофеи – да достигна поне до полуфиналите на Шампионската лига и да спечеля титлата във Висшата лига”, заяви разочарованият Санчес, който иска отново да играе в Шампионската лига следващия сезон, а Арсенал най-вероятно няма да се класира за турнира.

“Разочарован съм, че не сме в позиция да вдигнем титлата или Шампионската лига. Все пак сме на финал за ФА Къп срещу Челси и ще направим всичко възможно да победим”, допълни чилийският национал, който има 24 гола в 43 мача за лондончани този сезон във всички турнири.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА

ВСИЧКО ЗА ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА