Испанската звезда на Бешикташ Гути бе замесен в дело за педофилия, което тече в родината му. В четвъртък турският клуб гостува на ЦСКА в мач от Лига Европа, но основната тема на “Иньоню” не е двубоят в София, а предполагаемата връзка на халфа с 55-годишния Томас Аройо Родригес.
 
Родригес, известен с прякора Магьосника, е обвинен за изнасилване на 13 малолетни между 10 и 17 години. Прокуратурата е поискала той да получи сумарна присъда от 138 години затвор.
 
Томас Аройо Родригес дълги години бил приближен на футболисти на Реал (Мадрид), сред които бил и Гути. Магьосника помагал на него, Раул и Миятович да се разтоварят психически и да преоткриват хубавите неща в живота, твърди в показанията си бившият вратар на “белия балет” Сантяго Канисарес.
 
Канисарес отрича, че той и бившите му съотборници са се ползвали от услугите на Родригес за секс с малолетни. Скандалът обаче набира скорост и бе раздухан в турската преса. Това бе и причината вчера Гути да даде специална пресконференция, за да даде обяснения по случая./БЛИЦ