ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Легендата на Северна Македония Горан Пандев нападна остро местната футболна федерация. Той обяви, че тя не се управлява правилно, а първенството на Северна Македония е „катастрофа”.

„Във футболната федерация на Северна Македония работят хора, които не се интересуват от футбол. Класирахме се на европейско първенство, но не се възползвахме от това, не се възползвахме от маркетинга, от спонсорите. У нас има отбори, които се отказват от първенството само седмица преди старта на сезона. Това е истински срам”, коментира 39-годишният Пандев, играл за последно в Парма и сложил край на кариерата си през миналото лято.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Хората гледат само собствения си интерес. Надявам се да не се налага да чакаме отново 30 години, за да отидем на голямо първенство, но мисля, че вървим по лош път с тези хора. Проблемът не е в мъжкия национален отбор, а при младите селекции, където играят деца, които не заслужават да играят. Условията са катастрофални”, каза още бившият нападател.

„Нямам амбиции да ставам президент на федерацията, но искам футболът ни да бъде спасен от тези хора. Имам собствен клуб в Северна Македония, направих спортен център, искам да инвестирам парите си и да помогна на по-младите, но когато работиш с такива хора…Честно казано, ако се върна 10-15 години назад, не бих направил същото. Нашата Първа дивизия е катастрофа. Няма помощ от федерацията, няма маркетинг, цените на играчите са смешни. Федерацията подписва договор за телевизионни права и клубовете не получават нищо. Ще продължим, ще се борим и ще чакаме правилните хора. но пак ще го кажа - нашето първенство е катастрофа”, завърши носилият екипите на Лацио, Интер, Наполи и други отбори. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК