Уелският национал и звезда на Тотнъм Гарет Бейл призна, че няма да се замисли въобще и ще напусне “шпорите” при всяка една изгодна оферта. Въпреки че преди време подписа нов договор за 4,5 години с тима от Лондон, 21-годишният халф не отхвърли възможността да не го изпълни докрай.

"Никога не се знае какво ще стане, но не ме е страх да напусна", сподели Бейл пред испанския вестник “Ас” преди първия мач с Реал (Мадрид) от 1/4-финалите в Шампионската лига.

"Ако има хубава възможност, тя трябва да се обсъди внимателно. Напуснах дома си, когато бях на 15 години, ако напусна Висшата лига, ще науча друг език и ще видя нова страна. Така ще израсна като личност", допълни уелсецът.

Интерес към Бейл има от редица европейски грандове, сред които Реал (Мадрид), срещу който той ще играе утре на “Сантяго Бернабеу”, Барселона и Интер.

“Не мисля за тимовете, за които ме спрягат по медиите. Моите съотборници се шегуват много за бъдещето ми, но аз не мисля толкова много за това. Играя най-добрия футбол в кариерата си с Тотнъм и изглежда сякаш медиите говорят за друг човек, когато стане дума за трансферни слухове", каза още халфът, който очаква с нетърпение сблъсъка с “кралския клуб” утре вечер от 21:45 часа българско време. /БЛИЦ