За тези, които не са използвали сайтове на букмейкъри, сигурно целият процес изглежда изключително сложен и непонятен. Това е напълно нормално и можем да ви успокоим, че няма нищо сложно в него. Разбира се, за да сме сигурни, че това е така, сме ви подготвили подробно обяснение, което ще ви разясни как можете да пристъпите към инбет регистрация и то само в три стъпки. Звучи много добре за момента, нали? Нека да видим дали е така в действителност, а в края няма да има нищо скрито за вас.

1.    Попълнете формата за регистрация в сайта на Инбет

Е, първата стъпка, разбира се, представлява попълване на формата за регистрация, която ще откриете в сайта на Инбет. За целта влезте в него през браузъра на мобилния си телефон или компютъра си и намерете къде се намира полето за нов клиент. Именно то ще ви отведе до формата за регистриране, където ще е нужно да попълните своите лични данни. Те са стандартни и единственото условие е да сте максимално точни и да няма разминавания с действителността, тъй като това може да ви създаде проблем впоследствие, когато от компанията ще проверят достоверността им. Тук е и моментът за въвеждане на специалния бонус код, който предоставят за всички нови клиенти. Инбет са подготвили и други оферти, както и стандартния начален бонус при създаване на акаунт в сайта им, но за него след малко. След като попълните всичко споменато до момента, потвърдете съгласието си за създаване на акаунт в сайта на Инбет и сте готови да преминете към следващата стъпка.

2. Активирайте новия си акаунт

След като сте подали заявка за създаване на профил в платформата на Инбет, то вие ще трябва да го актвирате. Това се случва най-лесно като последвате линка, който букмейкъра ще ви изпрати на мейла. След това ще видите, че вече имате профил. В рамките на няколко дни, платформата ще извърши процес на верификация, който представлява потвърждаване на личните ви данни чрез предоставяне на два лични документа. През това време вие можете да използвате профила си, но този етап е задължителен за бъдещето му използване.

3. Влезте в профила си и започнете играта

Ето, че вече стигаме три, а именно влизане в профила. След като той вече е активиран, е нужно да влезете през браузъра в сайта на букмейкъра и да се логнете с новото си потребителско име и парола. Така пред вас ще се открият възможностите, които Инбет предлага. За да получите своя начален бонус обаче ще трябва да внесете депозит в сметката си, който ще я активира. Разбира се, ако са налични бонуси без депозит, можете да се възползвате и от тях. След като направите това, вече е време да пристъпите към истинската игра, за която направихте всичко до момента, а заедно с нея и да не забравяте да бъдете отговорни и да си поставяте сами ограничения.

Регистрацията в сайта на Инбет наистина е изключително лесен процес - 1,2,3 и сте готови за игри. Каквото и да си говорим, тези три стъпки са абсолютно достатъчни за всеки, дори новаците в сферата, да се ориентира в подобен тип сайт и да си направи личен акаунт в платформата. Изпълнявайки ги, ще ви остане само да играете и да се възползвате от многобройните оферти, които бетинг сайта е подготвил за своите играчи, така че не губете повече време.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg