Спектакълът "Нощ на звездите", вдъхновен от приятелството между Йордан Йовчев и Енчо Керязов, събра световноизвестни артисти от цирковата арена, знакови имена от световния музикален подиум и спортисти - златни и сребърни призьори от световни и олимпийски игри. Шоуто, продължило над два часа и половина, бе от световна величина с много спиращи изпълнения, изтръгнали аплодисментите на зрителите в препълнената с 12 000 зрители зала "Арена Армеец".

Петото издание на инициативата в подкрепа на талантливи деца започна с награждаването на ученици в категориите "Изкуство", "Спорт" и "Образование". За първи път бяха отличени и деца в неравностойно положение - за непоколебима воля и желание за победа въпреки житейските обстоятелства.

След това бе даден старт на грандиозното шоу, в което "магът" Петър Стойчев (плувен маратон) превърна голямата шампионка в борбата Станка Златева в грациите от ансамбъла по художествената гимнастика. Момичетата на Ина Ананиева, които преди броени дни се завърнаха с едно златно и две бронзови отличия от Гран При турнира в Москва, изпълниха прекрасно съчетание с ленти, след което на сцената се качи клоунът без маска Андрей Жигалов.

В звездното шоу се включиха още световноизвестната акробатична трупа "Рокашкови" и братя Ковачеви, които представиха своя коронен номер "Колелото на смъртта". Специално за "Нощ на звездите" дуо Ковачеви направиха опит за световен рекорд - салто със завъртане на 360 градуса, но за съжаление не успяха. Публиката видя още майсторските изпълнения на гимнастиците Юри Кеки и Алексей Немов, Дмитрий Григоров, клайвдайвинга на Тодор Спасов и приятели и още една звезда на цирковото изкуство - Мартин Силаги с "Колелото на Сир". Кулминацията на вечерта бе съвместно изпълнение на Данчо Йовчев на халки. На сцената се появиха цигуларят Васко Василев и самият Енчо Керязов. Водещи на шоуто бяха Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека.