Играчи на норвежкия футболен клуб Бран си спретнаха секс оргия на стадиона. Новината беше разпространена от местната телевизия TV2, която се позовава на информация от „Bergens Tidende“.

Скандалната вечер започнала с посещение на ресторант, за да бъде отбелязан трансфера на едно от новите попълнения на тима от Берген.

12 играчи се наслаждавали на компанията на четири жени. След солидно количество употребен алкохол те отишли на стадиона, където първоначално тичали голи по терена. След това част от тях правили секс с жените и останали на тревата до 5 часа сутринта.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Интересното е, че те нарочно не взели телефоните си, за да не би някой да се изкуши и да направи видео, което да се разпространи в социалните мрежи. Футболистите обаче забравили, че на стадиона има денонощно работещи камери, които заснели оргията.

Спортният директор на Бран Джими Найджъл Якобсен обяви, че действията на играчите са непростими, но ръководството на клуба още не е взело решение тяхното наказание.

Бран в момента заема последното място в норвежкото първенство след 14 изиграни кръга. Основаният на 26 септември 1908 г. клуб е част от елитната дивизия от 1987 г.