Лийдс се завърна във Висшата лига след 16-годишно чакане. Това обаче няма да е празник само за феновете на клуба от „Елънд Роуд“, а за всички футболни запалянковци.

Привържениците на футбола от цял свят трябва да са доволни, тъй като все по-често ще имат шанс да се наслаждават на водещата от клубната телевизия на „белите“.

Русокосата Ема Луис Джоунс никога не е била футболен фен, но това не ѝ пречи да натрупа значителна популярност след първата си поява по „Leeds United TV“ през 2017 г.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Никога не съм се интересувала от футбол, но откакто работя за телевизията на Лийдс станах запален фен. Бързо бях запленена от атмосферата на стадиона и вероятно в момента съм един от най-шумните зрители“, признава Ема.

Блондинката прави интервюта преди мачовете на Лийдс, а освен това работи за „BBC Radio 5 Live“. По време на Мондиал 2018 тя привлече вниманието на феновете по света, когато по време на загрявката преди мача на Англия с Коста Рика телевизионен оператор реши, че тя е много по-интересна гледка от случващото се на терена.