Ако през 2017 година безспорният шоумен се казваше Валери Божинов, то през изминалата 2018-а славата си поделиха няколко души.

Добрият приятел на Божинов - Благой Георгиев се завърна у нас от Русия и купонът започна. Първо Джизъса цъфна на абитурентски бал, след което запя хит на спряганата за своя гадже Гери-Никол, а накрая се превърна в хит с участието си в риалити формата "Биг Брадър".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Когато Цецо си знае своето... ???????? #podaihaiveratam

Публикация, споделена от #podaihaiveratam (@istinata_za_haivera) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@sofimarinova__muzic__bulgaria ????????????????????????????????????

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) на


Преди Джизъса да позабавлява феновете, това стори Божията ръка Диего Марадона. Аржентинецът вилня по трибуните на Световното първенство по футбол в Русия, макар често изявите му да бяха свързвани с употреба на алкохол и наркотици. Мондиалът в Русия предложи още емоции на феновете, които не спряха да говорят за радостта на белгийския национал Миши Батшуай след гола срещу Англия. Тогава той изрита топката в гредата, но тя му отмъсти, върна се и го удари в главата. Не само футболистите обаче бяха интересни за феновете, като в центъра на събитията бяха и двама от най-известните треньори в света - Юрген Клоп и Жозе Моуриньо. Германецът се позабавлява с преводачите си преди мачове от Шампионската лига, докато португалецът едва не се преби на "Уембли" преди срещата от Лигата на нациите между Англия и Испания (1:2). Интересното е, че именно битка с Клоп доведе до уволнението на Моуриньо от мениджърския пост в Манчестър Юнайтед в края на годината. Не само професионалният футбол обаче предизвика усмивки у феновете, а една от сензациите бе вицепремиерът на Уганда Мойзес Али, който разсмя цял стадион при опита си да нанесе удар по топката, за да открие турнир в страната. В последните дни на годината пък вратарска издънка мача от италианката Серия "Б" между Палермо на Ивайло Чочев и Асколи прикова вниманието. Стражът на гостите тръгна да се прави на техничен и сам заби топката в мрежата си, а след това допусна още две попадения, едното от които дело на Чочев. Боксовата звезда Тайсън Фюри също повесели всички през годината, като след голямата битка с непобедения Дионтей Уайлдър (завършила с равенство) запя хит на Мадона на пресконференцията и вдигна всички на крака.