Кристиано Роналдо най-после подписа с Реал (Мадрид). Футболистът направи рекорден трансфер, като премина в Испания срещу 80 милиона паунда. Личният живот на португалеца обаче е далеч по-интересен от представянето му на терена.

В последните осем години медиите са го свързали с 29 жени, с които е имал кратки или по-продължителни връзки. Всички те обаче отстъпват през най-важната – мама Долорес. Според слуховете Кристиано не взима решения без нейното мнение, а досега тя не е одобрила нито една от приятелките му.

Колко от връзките му са плод на медийна измислица и колко са истина, преценете сами!

2001 година
Джеси Гуетуло

16-годишният Роналдо се запознава с първата си приятелка Джеси Гуетуло. Момичето не е известно и по-късно не се възползва от славата на футболиста, за да направи кариера в модата или телевизията.

2002 година
Жордана Жардел

Кристиано се запознава с Жордана Жардел. Славата й на модел се увеличава след връзката й с играча. Футболът й е познат, защото е сестра на бившата бразилска звезда Марио Жардел. Именно той я запознал с Роналдо, но връзката им не продължи дълго. След раздялата им Жордана се радва на голяма слава на модните подиуми в Лисабон

Карина Ферро
Футболистът заменя Жордана с колежката й Карина Ферро. За нея се знае само, че е успешна манекенка, която по-късно твърди, че е имала връзка и с тенисиста Рафаел Надал. 

2005 година
Исабел Фигуера

2005 година е доста интересна за Роналдо. 20-годишният футболист вече се е утвърдил в Манчестър и жените не спират да му се лепят. Първата е Исабел Фигуера, отново португалски модел. Известна е и с връзките си с няколко други португалски футболисти.

Лорейн Фрейн
Май 2005-а е на път да взриви съблекалнята на Манчестър Юнайтед. Роналдо е видян на няколко пъти с модела Лорейн Фрейн. Проблемът е, че тя е дългогодишна приятелка на съотборника му Алън Смит и двамата са се разделили седмици по-рано.

Джули Хоукинс
През октомври на сцената излиза Джули Хоукинс. Тя разказва за кратката си страстна афера с Роналдо, но успява да спечелели вниманието на медиите за съвсем кратко.

Марина Родригес
Следва бившата Мис Португалия Марина Родригес, но двамата са заедно за кратък период.

Нурия Бермудес
Роналдо минава през леглото и на Нурия Бермудес. Тя е известен футболен агент в Испания, като твърди, че е спала с поне шест известни футболисти, сред които Луиш Фиго. Кристиано я остави заради Мерче Ромеро, като Нурия страда доста от раздялата. След това каката се утеши с Дани Гуиса, но след неговия трансфер във Фенербахче двамата се разделиха

2006 година
Мерче Ромеро

Португалката бе по-голяма от Роналдо с 9 години, но двамата бяха заедно повече от година. Снимките им обиколиха пресата по света, но манекенката и ТВ водеща не успя да спечели битката с Долорес. Майката на играча не веднъж заяви, че двамата нямат нищо общо. През септември 2006 година Мерче обяви, че са се разделили

Диана Чавес, Сорая Чавес и Лусиана Абреу
До края на годината Кристиано се забавляваше с Диана Чавес (модел), Сорая Чавес (актриса) и Лусиана Абреу (певица). Диана и Сорая нямат никаква роднинска връзка.

2007 година
Джема Аткинсън
През 2007 година футболистът попадна в хищните лапи на Джема Аткинсън. Тя вече има опит с играчи след връзките си с Алън Смит и Дарън Бент. След раздялата с Роналдо и няколко корекции Джема е сред най-известните модели на Острова и спечели доста от връзката си с него.

Бипаша Басу, Карина Баки, Джема Стори
До края на 2007-а Роналдо се забавлява с най-красивата жена в Азия – индийската актриса Бипаша Басу, Карина Баки (бразилска манекенка и актриса) и Джема Стори, която преди него е гушкала съотборниците му Андерсон и Нани.

Каролина Патрочино
Малко повече време Рон отделя на водещата на детско предаване в Португалия Каролина Патрочино, като дори посрещат 2008-а заедно. Тя е и първата му по-млада приятелка, по-малка е с две години, но разстоянието между Лисабон и Манчестър ги разделя.

2008 година
Мария Шарапова

Футболистът се запознава със секссимвола на тениса докато снимат реклама. Медиите веднага тръбят за връзката им, а рускинята го поставя на първо място сред най-красивите мъже в собствения си сайт.

Нереида Гаярдо
През януари Кристиано среща красивата Нереида Гаярдо. Испанската опитва да пробие като модел, но успява едва след раздялата си с играча. Няколко месеца двамата са неразделни. Нереида се мести при него в Манчестър, но той я изхвърля, след като разбира, че е била доста близка със Серхио Рамос от Реал (М). Наскоро майката на играча заяви, че е най-добре двамата да се съберат и няма да е учудващо, ако той я послуша, още повече че ще играе в родината й Испания.

Парис Хилтън
Докато се лекува в САЩ, Роналдо среща Парис Хилтън. Връзката им се базира на слухове, но в последните седмици двамата бяха засечени заедно на няколко пъти. Като нищо всичко между тях да е започнало още миналото лято.

Ники Грациан и Тайес Кънингам
Американският модел Ники Грациан твърди, че е преспала с Роналдо, след като двамата се срещат, докато той лекува контузия и сърцето си от раздялата с Нереида. Тайес Кинингам е сред постоянният ескорт на Манчестър. И тя като Джема Стори е свалила още съотборниците му Андерсон и Нани.

Мия Джудакен и Имоджен Томас
Кристиано се завръща за малко в родината си и среща Миа Джудакен. Момичето е дъщеря на семейни приятели. Следва бившата Мис Уелс и героиня от “Биг Брадър” Имоджен Томас, която футболистът среща в хотел.

Летиция Филипи
Ронало казва, че когато е срещнал италианката Летиция Филипи, тя го е разтопила като лед на слънце. Летиция е известна на Апенините покрай връзката си със скиора Алберто Томба и появата си в различни телевизионни предавания. След като се запознава с футболиста, твърди че не могат да спрат да си разменят съобщения, но разстоянието е пречка за връзката им.

2009
Альона Хейнс

Кристиано се забърква в скандал с омъжената Альона Хейнс. Двадесет и пет годишна украинка има за съпруг британски милионер. Мъжът й побеснял, след като разбрал за връзката й с Роналдо и я заплашил с развод. Няколко дни преди да научи за изневярата на любимата си, бизнесменът празнувал половинвековния си юбилей в компанията на Альона. "В никакъв случай не бих седнал с нея на една маса, ако знаех, че няколко нощи преди това е била с Роналдо. Бракът ни вече е история", заявил богаташът пред познати. Той е наел детективи, които да съберат повече информация за забежката на съпругата му. Джон Хейнс смята да разговаря и с Кристиано: "Този ще си има работа с мен. "

Оливия Сандерс
През февруари Роналдо изненада, като се влюби в 18-годишна студентка, която е обикновено момиче. Той видял Оливия в нощен клуб, където работела и я поканил на среща. Близък до играча разкрива: “Лив е невероятна и Роналдо не може да откъсне очи от нея. Двойка са отскоро, но не се разделят. Кристиано може да има пари и да е известен, но е истински щастливец да има момиче като нея. Тя е амбициозна, красива, интелигентна”. Според информацията Оливия държала на независимостта си и не приема пари от Кристиано, кара обикновена кола, дели апартамент с приятелки и е написала на страницата си във “Фейсбук”: “Оливия се нуждае от работа, защото има да изплаща кредит”.

Габриела
Оливия обаче се оказа кратко развлечение и месец по-късно Кристиано лудна по 27-годишната бразилка. Габриела е фитнес инструктор в Лисабон и макар че на няколко пъти бе засечена в Манчестър, не успя да задържи трайно интереса му.

Луана Белети
Последните клюки свързваха Роналдо с Луана Белети. Госпожицата е сестра на защитника на Челси Жулиано Белети. Бразилецът се е превъплътил в ролята на Купидон, за да уреди своята сестра с футболиста. Двамата все пак бяха изловени в ресторант в Манчестър, а снимките ясно показаха, че отношенията им са повече от топли. Кристиано почти не отделяше очи от Луана, и не се притесняваше да демонстрира близостта си с нея пред останалата част от компанията. За нея се знае само, че е на 24 години и учи моден дизайн в Лондон.

Скандалът
През 2005 година Кристиано Роналдо е обвинен, че е изнасилил французойка в хотел в Лондон. Оказа се, че момичето е проститутка, която търси внимание и футболистът бе оправдан.