ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

40-годишната американска състезателка по бягане с препятствия и бобслей - Лоло Джоунс разкри пред феновете си в социалните мрежи, че е преследвана от сексуални маниаци в последната година.

Блондинката, която е участник на лятна и зимна Олимпиада, обяви преди години, че ще запази девствеността си до сватбата по религиозни причини, но все още няма сериозен партньор до себе си.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Вече три пъти мъже прекрачиха границата, застрашиха моята безопасност и безопасността на моите приятели и промениха живота ми. Един човек нахлу в олимпийския тренировъчен център и остана през нощта с надеждата да ме намери. Друг човек продължи да тормози приятелите ми в опити да се свърже с мен.

И накрая, един човек издебна къщата ми и каза на полицията, че ме познава от Инстаграм и аз съм го поканила да дойде да живее с мен. ПРИКЛЮЧИХ. Не се интересувам. НИКОГА. Това не е пътят", написа Джоунс в социалните мрежи.

През лятото на 2022 година Джоунс разкри, че сърцето й е разбито от мъж, с когото е била от осем месеца, но е получила "твърде неясни сигнали за дългосрочните му намерения".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

.