Ларса Пипън за пореден път доказа, че си пада по доста по-млади мъже от нея. 50-годишната бивша съпруга на НБА легендата Скоти Пипън изкара няколко бурни любовни романса с младоци, а според последните слухове следващата й цел е синът на Леброн Джеймс - Брони.

В мрежата плъзна слух за интерес на риалити звездата към 19-годишния баскетболист на ЛА Лейкърс, като нито една от двете страни не се е изказала по темата.

Преди малко повече от 2 години Ларса се забърка в грандиозен скандал, след като открадна баскетболиста от НБА Малик Бийзли (тогава на 24 години) от съпругата му, която в този момент беше бременна. Двамата изобщо не криеха любовта си и дори се показваха без никакви притеснения в социалните мрежи. Тяхната история приключи бързо, като все пак играчът на Детройт се върна при жена си.

В края на 2022 година тя заби сина на легендата Майкъл Джордан - Маркъс (тогава на 31 години), с когото дори имаха планове за бебе, но в крайна сметка наскоро стана ясно, че двамата окончателно са сложили край на връзката си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)