Nansi.jpgСекси гърлата Нанси дел Олио, която е бивша любовница на шведския треньор Свен Горан Ериксон, хвърли око на 17-годишен младеж. Дел Олио е вече на 50 години, но това не й пречи да се заглежда по далеч, далеч по-млади от нея. Под нейния прицел е попаднал един от членовете на ирландската група One Direction - Хари Стайлс, който е роден на 1 февруари 1994 година.

Италианската красавица смята, че Хари и другите момчета от състава са й хвърлили око, след като по време на турне в Дъблин я чакали пред съблекалнята. "Изглеждаха доста заинтригувани - заяви Нанси. - Това означава, че са хванали вярната посока. Радвам се, че не ги интересуват личности като Черил Коул. Хари беше най-напорист, а той е красавец."

Нанси, за която се твърди, че е абсолютна царица в леглото, добавя със загадъчна и привлекателна усмивка: “На Хари вероятно му е писнало от млади мацки и жадува за жени с опит. Така бях и аз на младини. Няма проблем да го даря и с опит, и с удоволствие.”
 
Преди години пресата в Италия разпространи огромен материал, в който пишеше как Ериксон се хвалел пред приятели за сексуалните възможности на Нанси. Палавницата буквално изсмуквала популярния в цял свят треньор и винаги предпочитала “пълна програма”.