Бившият селекционер на България Лотар Матеус счупи пореден рекорд, след като се разведе за пети път. Германецът се е разделил с 33-годишната рускиня Анастасия още през януари. Те сключиха брак през 2014 година и почти цели 7 лета изкараха заедно, което си е доста множко за сваляча Матеус.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

“Да, разведохме се още през януари. Сега научавате, защото досега никой не попита. Вие обаче питате и аз отговарям - коментира Матеус пред „Билд“. - В един момента осъзнахме, че с Анастасия вече не споделяме същите интереси и сме се отчуждили един от другиго. Останалото са лични неща, които хората не ги интересуват. Няма защо да се караме или да се ядосваме. Нямаше и други партньори в живота ни”.

Преди Матеус се разведе още със Силвия (61 г. в момента), Лолита (60 г.), Марияна (50 г.) и Лиляна (33 г.). От тези жени той има още един син и две дъщери.

Ако обаче си мислите, че 60-годишният Лотар стои сам вкъщи, значи не го познавате изобщо. Матеус скоро беше забелязан с младо гадже на гръцкия остров Миконос. Мацката е поредната красавица, попаднала под юргана на доказания женкар. Секси снимките веднага обиколиха не само Германия, но и света. Явно това е дало повод на „Билд“ да го потърси, за да го попита какво се случва между него и Анастасия.