Легендата в тениса Андре Агаси е показал на фен от Тайван голи снимки на съпругата си Щефи Граф, информират немските медии. Според изданията в Германия Агаси е получил от фена 4 000 долара, за да му разкрие прелестите на жена си. “Ако някои ми предложи 4 000 долара, ще му покажа гола снимка на жена ми от мобилен телефон”, бе обявил преди това 8-кратният победител от турнирите от Големия шлем.

Колкото и комично да звучи, причината да направи това Агаси е една порцеланова чиния. 40-годишният Агаси, който прекрати активната си състезателна кариера през 2006 година, взе участие в благотворително мероприятие в Тайван. Ракетата му за тенис бе продадена без проблеми, но не и въпросната порцеланова чиния. Точно затова той обеща да покаже гола снимка на жена си на онзи, който предложи 4 000 долара.

Тайванец дал исканата сума и отишъл при Агаси, за да види голата снимка от телефона му. Няма доказателство, че Агаси е показал на фена точно това, за което той си е платил. Всичко, което тайванецът е видял, си остава тайна между двамата. Сигурно е само, че след като фенът видял снимката на мобилния телефон на Агаси, се усмихнал и прегърнал тенис легендата. /БЛИЦ