ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Иба Абук и мароканският ас на ПСЖ Ашраф Хакими, който е разследван за изнасилване на 23-годишна жена в дома ѝ, са в процес на развод, съобщава El Cierre Digital. Според изданието различията между двамата са изключително големи и актрисата е подала документи за развод от няколко седмици.

Самата Абук още миналото лято е споделила пред близките си, че обмисля раздялата си с футболиста на ПСЖ, след като предпочитала да се наслади на домашния живот с двете им деца – Амин (3 години) и Наим (1 година), докато футболистът е искал да продължи да купонясва. Двамата имат сериозна разлика в годините – тя е на 36, а той е на 24, а в социалните мрежи не са споделяли обща снимка от миналия октомври.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Освен това Ашраф Хакими присъства на галавечерта на „The Best“ заедно с брат си и не беше в компанията на Иба Абук, чиято последна публична изява бе на 16 февруари в музея „Тисен-Борнемиса“ на откриването на изложбата „Bulgari Serpenti“.

Последният път, когато двамата позираха заедно, беше през май 2022 година, когато присъстваха на 75-годишнината от фестивала в Кан.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК