Голата Ана Фалки ще надъхва играчите на Лацио при рестарта на Серия "А". Италианската актриса от финландски произход е луда фенка на „орлите“ и не пропуска мач на „Олимпико“, когато е в Рим. Няма намерение да го направи и това лято, въпреки че оставащите до края на първенството двубои ще се играят без присъствието на фенове. Серия "А" трябва да се завърне на 20 юни.

Блондинката прати своя снимка, която ще бъде поставена на трибуните. Инициативата тръгна от Германия и по-специално от Борусия (Мьонхенгладбах). Тя избра фотос, на който позира гола, само по шал пред гърдите си.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Това е просто едно обикновено селфи, на което съм сама у дома. Тази снимка е известна, всеки може да я види на профила ми в Инстаграм. Тя донесе много късмет на отбора този сезон“, каза Ана. На 47 години тя продължава да е красива и да предизвиква почитателите си с предизвикателни снимки.

Попитана няма ли голата снимка да разсейва играчите, Фалки отговори: „Трибуните са доста далеч от терена, според мен те ще виждат само шалчето и лицето ми“, каза актрисата, която е популярна у нас от ролята си във фентъзи сериала от 1994 г. „Пръстенът на дявола“.

Ана беше една от първите, които се включиха в инициативата за картонените фенове. Приходите от нея ще идат за Червения кръст в Италия. “Хем ще помогна, хем момчетата няма да бъдат сами. Ние сме едно семейство“, заяви още блондинката.