Бившият тв коментатор, а сега служител в УЕФА Алекси Сокачев направи интересни разкрития за работата си покрай отразяването на Шампионката лига. Сокачев гостува на колегите от "Спортал" и благодари на Левски за пробива в Шампионската лига, след който турнирът доби още по голяма популярност в България.

"След това им стисках палци да повторят постижението си, но не стана. Толкова много се надявах това да се случи отново и бях започнал да се отчайвам, но Лудогорец го направи през 2014 година. Затова и бе толкова силна емоцията ми при дузпите", коментира журналистът.

Той си спомни и за емоцията покрай спасените дузпи от Козмин Моци и истерията в ефир, допълвайки че още не се е срещал лично с румънеца и не го познава.

"За мен Меси е по-добър футболист от Кристиано Роналдо. Всъщност аз съм малко по-голям на години и помня играчи като Марко ван Бастен и бразилския Роналдо. За мен Феномена е №1 сред централните нападатели. Уникален. Милан от края на 80-те години беше изключителен отбор. Барселона на Пеп и Луис Енрике е може би силният отбор, който съм коментирал", добави още Сокачев.