Голмайсторът Али Соу се завърна за кратко в България, за да бъде с гаджето си Габриела Крекманова. Гамбиецът, който преди дни блесна с два гола за Ростов при равенството 2:2 срещу шампиона Зенит, отново е в София. 

Преди минути Соу показа в профила си в "Инстаграм" снимка, докато шофира из столицата. Той е заснел билборд, на който позира в ролята на манекен. Фотосесията се е състояла преди преминаването му от ЦСКА в Ростов, а БЛИЦ се сдоби с кадри от нея (по-долу).
 
Мис Ловеч 2017 Габриела пък публикува клипче на любимия си - ВИДЕО ТУК!!!. Красавицата показа как Соу е гушнал двете им кученца в квартирата им в София. Именно заради Габи звездата явно ще пътува често по оста Ростов на Дон - София. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Нападателят най-вероятно днес ще посети "Армията", за да подкрепи ЦСКА в домакинството на Черно море от 1/8-финалите за Купата на България (от 17:30 часа). След това отново ще се качи на самолета за Русия, тъй като на 6 март му предстои нов мач - Ростов приема Сочи. 

Али Соу бележи в Русия, а секси Габи се показа с друг СНИМКИ 18+

 

Али Соу - не само голмайстор, а и манекен https://blitz.bg/sport/svezho/ali-sou-se-vrna-v-blgariya-gadzheto-mu-pokaza-kak-snimki_470831.html

Публикувахте от Blitz Sport в Вторник, 2 март 2021 г.