Списание ESPN The Magazine сбъдна мечтата на много спортисти по света – да се превърнат в известни певци и певици. Макар и само за малко, 14 американски атлети получиха шанс да влязат в кожата на някои от най-популярните изпълнители в света.

Списанието преобрази Райън Лохте, Алисън Филикс и останалите така, че да пресъздадат едни от топобложките на сингли и албуми в историята на музиката. Плувецът Лохте се „превърна” в бебе за №evermind на „Нирвана”, а звездата на американския дамски национален футболен тим Алекс Морган стана Кейти Пери в One of the Boys.

"Всички ми казват, че съм много спокоен и тих човек, затова ми се налага да влизам в друга кожа преди бягане. Подготвям се с песни като „Дива” на Бийонсе”, призна лекоатлетката Алисън Филикс, която грейна на обложката на Dangerously in Love.

"По принцип не слушам „Нирвана”, но тази корица я знаех. Честно казано, според мен се справих идеално. Ако погледнете бебето от обложката, то изглежда щастливо във водата, като мен”, обяви пък Лохте. Куотърбекът Джош Фрийман се превъплати в Майкъл Джексън от Thriller, а пилотът от НАСКАР Джими Джонсън и съпругата му Чандра огряха The Freewheelin на Боб Дилън.