Американците са очаровани от Мис "Национален отбор по футбол" Радостина Тодорова. Красавицата от една седмица е в Лас Вегас, където тече подготовката й за международния финал на най-престижния конкурс за красота - "Мис Вселена". Както вече стана ясно, прелестната врачанка влезе в Топ 10 на най-харесваните момичета в социалната мрежа "Фейсбук".
 
Радост и конкурентките й постоянно заснемат фотосесии, като при последната нашето момиче привлече вниманието. Докато повечето хубавици танцуваха, то чаровната врачанка предпочете да демонстрира умения с топка в крака, жонглирайки. Радост застана пред фотообективите, облечена в оригинален екип на българския национален отбор по футбол.

"Нашата красива Мис "Вселена България" и Мис "Национален отбор по футбол" доказва в Америка, че българките са едни от най-красивите жени в света", гласи съобщението на страницата на родната миска във "Фейсбук", където публикуват фотосесиите й.

Финалът на конкурса в Лас Вегас ще се проведе на 20 декември и ще бъде излъчван директно по телевизия FOX.

"За съжаление нашият FOX в България е различен от този тук в Щатите и няма да се излъчва конкурса на живо. Но поемам отговорност да разуча нещата и да намеря онлайн стрийм, който да споделя с всички", уведоми почитателите си Радост Тодорова.

_____________________________.jpg

____________1.jpg


____________2.jpg


____________3.jpg


____________4.jpg