Гаджето на европейския шампион по бокс Кубрат Пулев - Андреа, Кости и Ленъкс Браун, известни на запад като група "Сахара", тотално подлудиха феновете си в Румъния. Успешното трио, подписало на скоро договор с гиганта "Юнивърсъл", бе черешката върху тортата на традиционния международен концерт "Калатис", който тече цяла седмица в Мангалия.

Най-голямата атракция обаче отново предизвика гаджето на Кобрата, като "неволно" остави зърната на силиконовите си гърдите да надничат смело от червената й рокля, пише Sportal.

Специално подготвеният спектакъл с участието на балет "Веда Джуниър" закри шоуто, а гостите станаха на крака и извикаха три пъти на бис звездите. Над 20 000 души се изявиха като беквокали на тоталните хитове "Тиайлее" (английската версия на "Избирам теб") и "Белеца" ("Моята порода"). За първи път "Сахара" представиха и други песни от албума на английски език. На огромната сцена миналата година е пял и Ерос Рамацоти, а тази година в една от вечерите се изявиха румънските звезди Акчент и Инна. Над 30 държави участваха на концерта.

Освен истерията покрай шоуто, Андреа усети любовта на румънските си фенове и на участие в Букурещ, в един от най-гъзарските клубове там, където всички пяха заедно със "Сахара". Същият ден тя даде и две интервюта за MTV.