Иниеста, който донесе световната титла на Испания с единственото си пападение на финала срещу Холандия това лято, ще става татко. Халфът на Барса не е на себе си от щастие. Медиите в Испания побързаха да напомнят, че девет месеца след гола на Иниеста срещу Челси на полуфинала в Шампионската лига през 2009 г, в испанския гранд са се родили необичайно голям брой бебета.

Иниеста и приятелката му Анна направили бебето веднага след края на Световното първенство. На личната си страница в интернет 26-годишният Андрес Иниеста споделя щастливата новина по следния начин:

"Здравейте всички, трябва да ви съобщя за моето бъдещо бащинство. Аз просто исках да се потвърди тази новина и тогава да я обявя публично".

"Това е много личен въпрос и методите, които са използвани, за да се научи тази новина, ме разочароват много", казва още халфът на Барселона без да влиза в детайли.

"Надявам се, че аз и партньорката ми не искаме този въпрос да се дискутира публично, защото това е само за нас", завършва Иниеста./БЛИЦ