Анджелина Джоли ще участва в реклама заедно с Дейвид Бекъм. Американката, за която се говори само в превъзходна степен - най-красивата жена в света, най-добре платената актриса в Холивуд, най-влиятелната знаменитост и т.н., подписа договор с Емпорио Армани, а италианската модна къща иска тя да работи с футболиста. Иконата на мъжката метросексуалност отдавна е лица на марката и вече е участвал в няколко нейни рекламни кампании, включително със съпругата си Виктория.

"Когато една модна къща е подписала договори с Дейвид Бекъм и Анджелина Джоли, няма нищо по-умно от това да ги събере. Те се харесват на различна публика и съвместната им работа ще създаде толкова сериозна реклама, че тя ще позволи на Армани да изпревари с един гърди своите конкуренти. Трябва да бъдат уточнени някои подробности около договора, но експерти по маркетинг са били натоварени със задачата да измислят свежи идеи за рекламна кампания", споделя близък до модната къща източник.
 
Ръководителите на модната къща обаче биха искали да се уверят, че рекламите няма да разрушат здравите връзки на Анджелина и Дейвид. "Двамата са изключително красиви пред камера, но те имат здрави връзки, така че рекламата ще бъде секси, но така че да не обижда техните партньори", допълва източникът./БЛИЦ