Феновете на Хартлипул изкопираха агитката на ЦСКА и се преоблякоха като имперски щурмоваци от сагата „Междузвездни войни“ за последния мач на тима си от сезона в английската Лига 2.

Привържениците на „армейците“ смаяха света през декември, когато за четвъртфиналния мач от купата на България срещу Созопол направиха хореография на тема „Междузвездни войни“. Агитката на „червените“ опъна знаме с Дарт Вейдър, а феновете сложиха маски на имперски щурмоваци. Тогава вдъхновението беше излизащия по екраните Епозод VII на космическата сага „Силата се пробужда“.

В събота феновете на Хартлипул отидоха маскирани като щурмоваци на визитата на тима си на Плимут и се забавляваха на трибуните, въпреки че тимът им загуби с 0:5. Така гостуващата агитка отбеляза и международния ден на "Междузвездни войни", който беше на 4 май.

Маскарадите са традиционни за привържениците на тима за последните мачове от сезона. Преди година те отпразнуваха оцеляването на тима си в Лига 2 като се облякоха като реге изпълнителя Боб Марли и дори направиха собствена версия на неговата песен „Three Little Birds“.

В годините преди това феновете на Хартлипул са се появявали в последния мач от сезона облечени като пингвини, смърфове, герои от „Чарли и шоколадената фабрика“ и от телевизионния сериал „Буревестниците“ и др.