Английският национал Ерик Дайър се оказа прекалено развълнуван от срещата с бивши свои съотборници. 24-годишният дефанзивен футболист се срещна с играчи на Спортинг (Лисабон) преди гостуването на португалския тим на Арсенал (0:0) в Лига Европа.

Дайър публикува на профила си в „Инстаграм“ снимка, на която позира с португалския национал Нани и други от хора от Спортинг. Изображението е придружено с коментар: „Зелено-бяло“ семейство“. Интересното е, че играчът на Тотнъм странно е издул крачола на панталона си.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Това предизвика най-различни коментари. Сред най-шеговитите от тях е мнението на белгийския национал на „шпорите“ Ян Вертонген: „Изглеждаш прекалено развълнуван от срещата.“

Ерик Дайър започва футболната си кариера в Спортинг (Лисабон), тъй като от 2004 година живее в Португалия. Тогава майка му получава работа в Лисабон и цялото семейство се мести в португалската столица. Едва от 2014 година Дайър става част от Тотнъм, когато са платени 4 милиона паунда на „зелено-белите“. Година по-късно футболистът дебютира в националния отбор на Англия.