Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Крис Ийгълс беше арестуван в пияно състояние и заспал зад волана на колата си пред къщата на неговата приятелка Дженифър Меткалф.

35-годишният Ийгълс е задържан в 3:15 часа сутринта. Направеният от полицаите тест е показал, че алкохолът в кръвта му три пъти надвишава допустимата норма, позволяваща на човек да седне зад волана.

Според информацията, предоставена от униформените служители пред съда в Олтринкам, бившият футболист е бил с поставен колан и двигателят на колата е работил. Това им е дало основание да арестуват Крис Ийгълс, тъй като очевидно е имал намерение да шофира.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ийгълс отрича да е бил пиян, а адвокатът му твърди, че двигателят е работил, за да може клиентът му да зареди телефона си. Заради разминаването на данните от полицейския доклад и показанията на бившия футболист, сега ще се проведе дело по случая.

Крис Ийгълс е част от Манчестър Юнайтед в периода 2003-08 г., но изиграва само шест мача във всички турнири и има един гол на сметката си. „Червените дяволи“ няколко пъти го дават под наем в Уонфорд, Шефилд Уензди и НЕК Наймеген. Играл е още за Бърнли, Болтън, Блекпул, Чарлтън, Бъри, Акрингтън Стенли, Порт Вейл, Рос Каунти и Олдъм.

През октомври 2020 г. Ийгълс скъса с годеницата си Даниел Мичинсън и скоро след това започва връзка с нейната приятелка Дженифър Меткалф, която е известна в Англия с ролята си на Мерседес Макуин в популярния сериал „Холиоукс“.