Арестуваната за точене на еврофондове бивша певица ЛиЛана е имала страстна връзка с футболист, преди да попадне в полезрението на най-влиятелния си любовник Васил Божков, пише "Уикенд".

Лиляна Деянова, както се казва по паспорт новоизлюпената бизнесдама, е била лудо влюбена в защитника на Левски Мартин Станков. Синът на футболната легенда Петър Станков обаче срещнал вдовицата на Емил Кюлев - Весела, и набързо коригирал любовните си интереси в друга посока - изоставил ЛиЛана и се оженил за блондинката, спрягана за една от най-богатите българки.

Рут Колева попиля жестоко ЛиЛана и разкри, че... СНИМКИ

Преди време самата ЛиЛана призна за връзката си с футболиста.

„Имах връзка с Мартин Станков, той е първата ми голяма любов”, не скри Лиляна в интервю за светско списание.

Красавицата, която стана любимка на Васил Божков след секси фотосесията си в „Плейбой”, обясни, че спомените ѝ с Мартин Станков я връщали в годините, когато все още работела в телевизия ММ. Докато прохождала в музикалната телевизия на Камен Воденичаров, Лилана научила, че футболистът имал интерес към нея. Техен общ приятел ги запознал, но първоначално певицата се дърпала, защото не била особено впечатлена от мачото.

След дълга игра на „недостъпната мома и влюбения юнак” двамата поставили началото на „нещо красиво и незабравимо”. „В момента, в който спря да ме преследва, аз поех инициативата. В следващия миг той обаче се дърпаше”, спомня си бившата певица. Анализирайки миналото обаче ЛиЛана излиза с достойнство от ситуацията с твърдението, че не можело да се говори за сериозна връзка между двамата, а това, че запазили приятелските си отношения, смята за съвсем нормално.

„Радвам се, че той е щастлив, защото каквото и да се е случило между нас, аз го уважавам и мога да кажа, че е страхотен човек”, твърди тя.

Следователи тарашат офис на ЛиЛана в Студентски град и откриха... СНИМКИ

След като Мартин Станков я заряза и вдигна пищна сватба на морския бряг през 2010 г., жълт вестник опита да създаде интрига в брака на спортиста и баровката, като написа, че Весела Кюлева толкова ревнувала от ЛиЛана, че дори ѝ изпращала заплашителни есемеси. Певицата, която по онова време работеше в отдел „Образование” към Еврокомисията в Брюксел, побърза да опровергае слуховете. Лиляна Деянова отрече да има война между нея и милионерката, с която дори не се познавали.

Въпреки сладникавия сюжет обаче си пролича, че певицата е останала с неприятен спомен от аферата с левскаря. Панделка на отмъщението сложи самата тя през 2006 г. при участието си във „ВИП Брадър”. Ни в клин, ни в ръкав певицата сподели пред Дичо от „Д2” и пред цяла България, че имала връзка с футболист, когото зарязала, защото го заварила в леглото с мъж да правят не точно секс, но „нещо много гнусно”.

Тогава потресеният рокаджия възкликна: „Ааааа, свирчици?”, при което певицата кимна потвърдително. Така и не стана ясно обаче дали визира Мартин Станков, или друг футболист. Във въпросния „ВИП Брадър” Лилана смути зрителите с твърде разкрепостеното си поведение и откровените си флиртове с друг участник в шоуто – фитнес гуруто Киро Скалата, на когото често показваше бельото си.