ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Аржентинският футболист на Галатасарай Мауро Икарди си е купил най-скъпата кола в света. Нападателят вече се фука с  Rolls Royce Boat Tail на стойност над 26 милиона евро. Не, няма грешка – за 26 милиона евро иде реч.

Френският „Екип“ пък дава подробности за супер машината. Колата е прецизно ръчно изработена и включва различни персонализирани детайли, добавени по желание на притежателя й. В случая – Икарди.  Звярът има 6,5-литров V12 двигател с атмосферно пълнене, произвеждащ 563 конски сили.  

Rolls Royce Boat Tail разполага с 1813 ексклузивни части, всички специално проектирани. Вътре интериорът е от изключително качествена изработка. Седалките са изработени от най-скъпата кожа на света.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Rolls Royce Boat Tail е уникално превозно средство със строго лимитирани бройки. Освен Икарди още двама души на земното кълбо имат от топ модела. Единият е на световноизвестното семейство - рапърът Джей Зи и певицата Бионсе. Цветът на тяхната многомилионна прищявка е светлосин.

Вторият собственик на автомобилното съкровище е неназован богаташ, наследник на семеен бизнес с перли. На публикуваните в материала снимки виждате неговия модел, а не на Икарди.  

Всеки автомобил е индивидуално персонализиран, което ги прави напълно уникални един от друг.

Този на Икарди е оборудван с преносима кухня. Автомобилът дори разполага с хладилник, специално проектиран за съхранение на шампанско.  Аржентинецът все още не е пуснал в социалните мрежи 26-милионната си нова любов. В Инстаграм има снимки на Мауро от други автомобили и от бус лимузина, но не и от Rolls Royce Boat Tail.  Рано или късно обаче ще го направи, когато й ще падне загадката какъв е цветът на бижуто.