Годината се очертава повече от успешна за защитника на Лестър Дани Симпсън. Десният бранител почти сигурно ще стане шампион на Англия, след като "лисиците" имат комфортна преднина на върха в класирането от 7 точки пред втория Тотнъм. До края на първенството остават три кръга и само чудо би изместило тима на Клаудио Раниери от първото място.

Освен успехите си на терена, 27-годишният футболист се радва на такива и на любовния фронт. Английският бранител отскоро има връзка с английската секссбомба Ашли Дeфти. Според запознати двамата се срещат от известно време, но старателно се опитват да прикрият връзката си.

"Дани не иска в момента да се говори за личния му живот, тъй като предстоят може би най-важните дни в професионалната му кариера. Въпреки това, Ашли не спира да се хвали пред приятелки, че са заедно", разкрива източник, близък до двамата.    

Ашли Дeфти придоби известност на Острова след участие в реалити-формата по МTV "Ex on the beach". Впоследствие тя направи няколко запомнящи се фотосесии, с които явно е привлякла вниманието на Симпсън, който през годините си спечели репутация на един от най-големите свалячи от Висшата лига.