Футболистът на Лудогорец Йордан Минев изостави съпругата си Ива и се хвана с младо гадже. Информаторите на "ШОУ" разкриха, че Близнака ходи с 18-годишната Ралица Емилова. Абитуриентката от Монтана е взела акъла на баткото и от месец двамата са неразделни. 35-годишният Минев дори вече не крие новата си любов и я представи на всички. Това се случи по време на тържествата по празнуването на петата поредна шампионска титла, извоювана от Лудогорец. Ралица слезе на терена и беше плътно до Данчо, с когото празнува успеха.

Именно заради младото гадже Минев смятал да се разведе със съпругата си Ива, която преди няколко години го дари със син - Алекс. Малкият също тръгна по стъпките на баща си и умее доста добре да борави с футболната топка.

„Данчо се е побъркал по Ралица. Ляга и става с мисълта за нея. По всичко личи, че двамата са повече от щастливи. Както е казал народът – щом се обичат, нека бъдат заедно”, коментират в спортните ни среди.

Съпругата на Йордан Минев пък била претръпнала от случилото се.

Допреди месец, месец и половина тя не можела да прости на мъжа си за раздялата. „Ива преживя тежко всичко това. Наложи се да ходи при психолог, за да намери успокоението. Явно е успяла, защото вече е преглътнала случилото се. В крайна сметка стават и такива неща в живота”, твърдят близки до доскорошната половинка на Йордан Минев, който заедно с брат си Веселин станаха първите призьори на трофея „Трифон Иванов”. Новоучредената награда се връчва за проявено мъжество и характер на футболния терен.