Асът на Манчестър Сити Рахим Стърлинг през последната седмица демонстрира, че е всичко друго, но не и примерен родител и верен партньор на майката на детето му. Спортистът, оценен на 49 милиона паунда, прекара пет дни в Ямайка с 23-годишната манекенка Никол Милър, докато приятелката му Пейдж Милиън остана у дома, за да гледа детето им. Всичко това стана само десетина, дни след като Пейдж пусна в социалните мрежи снимки, от които се вижда колко са влюбени двамата един в друг.

Още по-любопитното е, че преди да се качи с Никол на самолета, Стърлинг прекара през стаята си в хотела до летище „Гетуик“ палава тийнейджърка, работеща за PC World. Нея пък срещнал, докато похапвал дюнер в близко заведение.

По време на романтичната си ваканция, Никол и Рахим се настанили във вилата на футболиста за над милион паунда, разположена в един от най-луксозните квартали на столицата Кингстън. Двамата правели всекидневни разходки из острова, возейки се в луксозни лимузини. През цялото време брюнетката се държала така, сякаш е обвързана за постоянно с футболиста. „Двамата изглеждаха по-скоро като семейство, никой не би повярвал, че само преди няколко дни той позираше щастлив до приятелката си“, каза местен жител.

Веднага след пристигането си в Ямайка Никол и Рахим, придружавани от свои приятели, се отправили към луксозния „Иберостар Грандхотел Руз Хол“ в залива Монтего, където стаите струват средно по 620 паунда на нощ. „Ямайка е толкова прекрасна“, написа малко по-късно брюнетката в Инстаграм. В постовете си в социалните мрежи обаче двамата се въздържаха да пуснат общи снимки.

„Конспирацията“ обаче се разкри ден по-късно, след като двойката и приятелите им се отправиха към вилата на Стърлинг в Кингстън. Оттам Никол, която прекара последната година в Лос Анджелис, изпрати своя снимка, облегната на стената на къщата.

Преди два дни двамата отново бяха забелязани на летището, където се подготвяха да се качат на самолет обратно за Англия.