Уес Симс, който от 5 юни е в България, за да се бие с Любомир Симеонов–Чука, беше забелязан на парти в сряда вечер. Както е известно, 206-сантиметровият американски гигант, многократен световен шампион от САЩ, се изправя срещу здравия ни сънародник утре от 20 часа в зала "Арена Армеец". Зрелищният бой на Симс и Чука е гвоздеят на програмата на ММА турнира Max Fight 27.

На партито, посетено от американеца, присъстваха куп родни красавици, но Асдис Ран се запозна с ММА бореца и разговаря дълго с него. Фолк певицата Ивена също се запозна с Уес, пожела му успех и каза, че ще гледа на живо боя в зала "Арена Армеец".

Вече бившата футболна съпруга Асдис беше в компанията на приятелки, но това не й попречи да завърже разговор с американската ММА звезда, видя зоркото око на репортер на БЛИЦ.

Развелата се с Гардар Гунлаугсон (б.р. - бивш футболист на ЦСКА) исландка може и да присъства в залата в събота между Чука и Симс.

Уес видимо се забавляваше на събитието, което беше организирано от известно женско списание. Той харесва България, впечатлен е от вкусната храна и красивите жени. На партито разговаря с доста хубави дами, а мъжката част от присъстващите го поздрави и му пожела успех на ММА турнира.

Американският боец живее в Охайо, на 32 години е, зодия Везни. Има 2-годишен син, а жена му Уенди работи в център за красота и се занимава с R&B музика. Асдис Ран също записа музикално парче – дебютната песен на исландката е "Feel my Body".

В събота Уес ще се бие на музиката на Лейди Гага, а любимата му песен е "Bad Romance".

Кое от лошите момчета ще победи, ще разберем утре. Лошото момче на подземния индърграунд Любо–Чука или лошото американско момче – Уес Симс...
IMG_3329_1.JPG







wes.jpg