Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов, който е общински съветник от ГЕРБ, се превърна в главен действащ герой в градския парламент. Половин час преди шефката на Общинския съвет Савина Петкова да свири началото на поредния мач, бившият международен рефер разпъна софра из цялата заседателна зала, за да почерпи за 61-ия си рожден ден, информира "Марица".  

Елегантно облечен в тъмносиньо сако, бяла риза и бледосиня вратовръзка, един от най-добрите български рефери нареди на всяка банка бонбони, кафе, фрешове. Донесе и марково уиски, за да подслади живота на старейшините.  

На  въпроса на колко години става, Наско възкликна: „Не ме питайте. Няма да кажа, че ще ми избягат гаджетата”.  

Колегите му пък коригираха: "Въпросът е как се чувстваш. Наско не е на 61, а е на 16!".

Огромен букет, съпроводен с прегръдка и целувка, поднесе на рожденика Савина Петкова. От името на всички съветници пожела на Узунов, отдал целия си живот на футбола, здраве и успех. Още един букет рожденикът получи от групата на ГЕРБ. Благодари от микрофона и пожела: „Въпреки различните политически пристрастия, нека, когато напуснем тази зала, да си останем приятели”. Изглеждаше толкова щастлив, все едно любимият му Локомотив е спечелил наведнъж от Барселона и Байерн.