ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Легендата на българския национален отбор и Щутгарт Красимир Балъков постигна най-добрия си резултат в другата си спортна страст. Бала спечели турнира по голф "Нолер Къп 2013", за което се похвали на личния си интернет сайт. Надпреварата се състоя през миналия уикенд на едно от най-известните игрища в Германия - "Мархьорд".

В конкуренцията на над 120 голфъри Балъков се представи страхотно и грабна първото място с най-добрия си резултат досега - минус едно. За незапознатите с голфа това означава, че Краси е успял да мине през 18-те дупки на игрището с един удар по-малко от предвидените за това.

"Щастлив съм, че участвах и успях да победя в един толкова престижен и силен турнир. За класата на състезанието говори и големият брой на участниците. По-важното е обаче, че се видях с много приятели, с които споделихме интересни идеи и проекти за бъдещето. Надявам се след година отново да участвам и да опитам да повторя постижението си", каза Балъков след триумфа.

На специална галавечер призьорите в "Нолер Къп 2013" бяха наградени сред много аплодисменти от гости и участници в надпреварата. Победителите получиха покани за участие и в следващото издание на турнира, което ще се проведе догодина по същото време.