Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели получи “престижната” награда “Златен тапир. Връчиха му я хора от италианско сатирично шоу, което осмива популярни личности за неподходящо поведение.

22-годишният ексцентричен италиански национал взе “наградата” заради действията и коментарите си на и извън футболния терен в последно време. Супер Марио прие с усмивка трофея и дори даде специално интервю за екипа на предаването. Наскоро Балотели направи много интересно изказване за отношенията си с мениджъра на тима Роберто Манчини. Повод за това станаха множеството слухове, че той е в конфликт със специалиста и че иска да напусне тима.

"С Манчини всичко върви. Отношенията ни са перфектни, въпреки че някои хора се опитват да ни скарат. С Роберто Манчини се обичаме взаимно", заяви Балотели.

Той се чувства перфектно в Сити и не смята да напуска английския шампион. "Хората пишат глупости по вестниците. Не смеят да ми кажат нещата в лицето. Чувствам се отлично в Манчестър Сити", каза още италианският национал.