Новият капитан на ЦСКА Иван Бандаловски е решил да даде изява на страстта си към родния “Левски”. Не, Бандата не си реди трансфер на “Герена”, но определено има нещо “синьо” загнездило се в сърцето му.

26-годишният Бандаловски атакувал все по-настоятелно пловдивчанката Ангелинка, която все още топли постелите на Лъчезар Балтанов. Последният и Бандата са израсли заедно в школата на “Герена”. Лъчо, който е само 2 лета по-малък от Иван, в момента пак е със син екип, но с този на бургаския Черноморец, пише "Меридиан Мач".

613_1.JPG

Ангелинка, която нашумя покрай четвъртото издание на българския “Биг Брадър”, обича да бъде магнит за мъжкото внимание. Тя не се свени да колекционира футболисти. Първата й сериозна връзка със звезда на родната “А” група бе с нападателя Георги Христов. Шампионът с “Левски” за 2009-а, който година по-рано стана голмайстор на елита като играч на пловдивския “Ботев”, скъса с изкусителката ден преди края на един лагер със Славия. Малко преди полета за България Жоро звъннал на Ангелинка и й дал да разбере, че не иска да я вижда в апартамента си, когато се прибере.

613_2.jpg

На пловдивчанката обаче явно й харесва животът в столицата и затова тя все още си е в София, независимо че сегашната й изгора - Балтанов, се е установил на 400 километра разстояние. Тази дистанционна връзка очевидно е добре дошла за напористия Бандаловски, който не е пропуснал възможността за “контраатака” по фланга. По думите на “мишената” Ангелинка Иван удрял на камък, но мълвата мълчи за това дали пък няма гол “от засада”...